Extraescolars 2018

EXTRAESCOLARS 2018

CLICA AQUÍ PER ACCEDIR A LA CIRCULAR AMB MÉS INFORMACIÓ

logomyschool

My School (Anglès) Per a nens i nenes de Cicle Inicial, Infantil, Mitjà i Superior.

NEW!! Zumbadance Kids per nens i nenes de Primària

No et perdis Zumbadance per a ESO, pares i Mares

Danses Orientals

per a Mares, pares i també per a ESO

adolescent blur child close up
Photo by Pixabay on Pexels.com

NEW!! Arts Escèniques i música per nens i nenes d’Infantil

ritmicaprat

Rítmica

Taekwondo Per a nens i nenes de P5 a 6è de Primària

Teatre per a nens i nenes de Primària i ESO

Ioga per a Pares i Mares (*)

(*) Activitat Oferida per l’escola

Inscripcions:
❖ Alumn@s que ja realitzaven activitats extraescolars l’any 2017-2018
17 i 18 de Setembre de 17:15h a 18h a la Biblioteca (edifici de l’escola gran)
❖ Alumn@s de nova inscripció
Del 19 al 21 de Setembre de 17:15h a 18h a la Biblioteca (edifici de l’escola gran)

Informar-vos que en el moment de fer la inscripció s’abonarà, per a cada activitat extraescolar, 10€ en efectiu en concepte de matrícula, excepte els NO SOCIS que abonaran 12€. L’Activitat de Ioga té un únic de preu de matrícula (10€)

Les activitats s’iniciaran el dia 2 d’Octubre i finalitzaran el dia 31 de maig del 2019.

Per a que les activitats es puguin dur a terme, hi ha d’haver un mínim de 10 nens/es inscrits. Les activitats del programa poden variar d’horari, anul·lar-se o obrir-se’n de noves en funció de les inscripcions. Tot i que els nens de l’escola tenen prioritat, les activitats estan obertes als nens/es socis d’altres AMPA del Municipi. Les quotes corresponents es facturaran trimestralment mitjançant domiciliació bancària. (octubre-gener-abril). Excepte l’activitat de teatre (transferència), i les activitats per a mares i pares que es paguen mensualment en mà. Els mesos es pagaran COMPLERTS, encara que l’alumn@ o la mare/pare no assiteixi a clase algún dia per diferents motius.
Qualsevol dubte o consulta podeu fer-la a través dels Canals habituals.

Gràcies!

Quan parlem d’activitats extraescolars ens referim a aquelles activitats organitzades pels mateixos centres educatius i AMPA que es fan fora de les hores de classe: als descansos de l’hora de dinar o bé després de la jornada escolar ordinària de la tarda.

El centre educatiu i L’AMPA us informarà cada curs de l’oferta d’activitats extraescolars que ha programat i de com fer-hi la inscripció.

Les activitats extraescolars més comunes són les d’aprenentatge d’idiomes, d’esports i de música, que amplien els coneixements i les habilitats dels vostres fills.

Quantes activitats extraescolars ha de fer un infant o jove?

No hi ha una resposta única. En general podem considerar que és una bona opció fer servir les activitats extraescolars per garantir un entorn educatiu, de relació i lúdic per als infants i joves. Cal tenir en compte, però, de no sobrecarregar-los. Les activitats extraescolars no haurien de superar les 3-4 hores setmanals. Recordeu que els vostres fills necessiten temps lliure i també temps per estar amb vosaltres.

Quins avantatges comporta una activitat d’aquest tipus per als vostres fills, a banda d’una estona de diversió?

Alguns avantatges significatius són:

  • La possibilitat de socialització: és a dir, l’oportunitat d’aprendre, d’altres maneres i amb altres persones, normes, valors i pautes socials.
  • Trobar nous amics.
  • La relació amb nous referents: noves persones de qui aprendre coses, de qui rebre orientacions.
  • La possibilitat de descobrir nous interessos i habilitats.

Com triar les activitats?

Tenint en compte que les activitats extraescolars es fan en el temps lliure de l’infant o del jove, aquestes han de ser prou atractives i interessants per a ells. Una bona manera d’encertar l’activitat extraescolar dels vostres fills és preguntar-los directament quina activitat volen fer. No és aconsellable obligar-los a escollir una activitat. És més profitós escoltar les seves preferències i motivar-los per fer l’activitat.

El caràcter i les habilitats de l’infant o del jove ens poden servir de referència a l’hora de triar una activitat per a ells. De vegades tenim tendència a intentar que el nostre fill o filla destaqui en una activitat que nosaltres no vam poder fer. A l’hora d’escollir heu de centrar-vos només en els interessos dels vostres fills. També heu d’evitar escollir una activitat per raons de gènere, ja que ni sempre els nois són millors que les noies en esports, ni sempre les noies són millors que els nois en dansa.

D’altra banda, recordeu que les activitats extraescolars també són espais educatius i d’influència. Cal mostrar interès per les activitats que fan els nois o joves i amb qui es relacionen, siguin adults o de la seva mateixa edat.

Heu de tenir en compte que hi ha activitats que poden afavorir la personalitat de l’infant o del jove.

Anuncios