CARNESTOLTES 2017-18

Benvolgudes famílies,

L’escola i l’AMPA tenim el plaer d’informar-vosque aquest curs organitzarem conjuntament laparticipació a larua de Carnestoltes,que tindrà lloc a la nostra localitat el dissabte 10de febrerdel 2018.L’objectiu és fer d’aquest esdevenimentun gran acte festiuentre tots els membres de la nostra comunitat educativa i per això, és imprescindible la participació de tots.

Com més siguem més gran la podrem feri millor ens ho passarem!

Sol·licitem per tant la màxima implicació per part de tothom a l’hora de dur a terme aquest projecte, tant professors, alumnes, paresi mares, avis i àviesi equip directiu. Tots som necessaris i tots hi podem aportar coses!La primera reunió per debatre el tema de la comparsa secelebrarà el divendres dia 27 d’octubre a les 17:15a la biblioteca de l’escola.

També s’establiran les comissions de treball i l’organització del projecte.El professorat del centre ja ha mostrat una gran implicació i són forçales tutores que hi participaran. També queda oberta la possibilitat d’incloure persones que no siguin directament membres de la comunitat educativa (amics, parents llunyans, etc.).

Atentament,Direcció del centre i AMPA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s